Nu läser
Amazfit 2s - Safirglas och läderrem [uppackning]

amazfit 2s

Från föregående Xiaomi klocka Huami Bip Jag var glad, jag tyckte om 30 batterilivslängd mest. Men när ett nytt foto dykt upp på webben väntade jag inte länge, jag beställde. Amazfit 2 finns i två versioner, Amazfit 2 och 2s, bestämde jag mig för 2s. På grund av läderbältet som ser mycket bättre ut än silikon och safirglas. Detta är den första Xiaomi klockan som är packad som en lyxig schweizisk klocka.

I början hälsas vi av en svart, elegant låda. Liknande Xiaomi-rutan Mi Mix 2. Amazfit-logotypen på framsidan, och lågkvalitativ produktinformation på undersidan.

En gång i tiden har ingen Xiaomi-produkt givit mig en sådan ersättning för lyx när jag läser, rent nöje.

amazfit 2s

Det är sant att det ser väldigt elegant ut? För jämförelse tutaj Du kan se hur den första versionen av Amazfil var packad. Himlen, och jorden är sant?

Låt oss börja med mindre viktiga saker, vad lade Xiaomi till klockan? Tillbehör är dolda i fliken från lådan. Den lätta lådan har en bruksanvisning och en silikonrem. Bältet demonteras på en sekund, Amazfit 2s har en speciell mekanism, vi flyttar spärren till sidan och du kan dra bältet. För träning kommer jag att byta till silikon så att inte svettas i läder.

Tid för de viktigaste Xiaomi Amazfit 2S!

Läderremmen presenteras vackert.

amazfit 2s

Jag försökte komma till botten av klockan eftersom jag inte kunde hitta laddaren. Xiaomi bestämde sig för att dölja laddaren i "kudden" som klockan är på. Ladda ner detta är den största nackdelen med Amazfit 2. Inte bara att jag måste ladda enligt tillverkaren varje 6-dagar, då behöver du fortfarande ansluta klockan till en särskild laddstation, väldigt stor minus att du inte bara kan sätta på induktionsladdaren!amazfit 2s

amazfit 2sförsta intryck

Tyvärr är klockan hittills bara såld med kinesisk programvara, för att koppla klockan med telefonen, jag var tvungen att byta region till Kina. Sedan berättade Mi Fit-applikationen att jag skulle installera en annan Amazfit-applikation. Parningsprocessen var enkel, det var nog att skanna QR-koden som visades på klockans display och på den är ansluten.

Se även
Hantera för Xiaomi-1 push-ups

Färgerna är inte så levande som på renderingar eller i Apple Watch, bilden är som "bakom dimma". De första timmarna tyckte jag att skärmen var väldigt svag, men efter två dagar blev jag van vid det och jag är glad.

Amazfit 2 och Mi Home?

Om vi ​​parar med iPhone kan vi inte styra Mi Home-enheter, luftrenare, lampor, lampor etc. Mi Home support stöds bara om vi parar med en android.

Engelska är redan ombord

Att använda en kinesisk version av klockan är en obehaglig upplevelse, jag gillar inte att veta vad jag klickar på. Och att förklara allt varje ögonblick är också ett dåligt alternativ. Lyckligtvis kan du installera engelskspråkiga program på egen hand, jag har bestämt mig för att göra det en gångdu. Jag har inte hittat några misstag, allt är väl översatt.

Amazfit-applikationen där vi hanterar klockan är på engelska. Versioner på iPhone kan laddas ner enkelt från affären. När det gäller android, behöver du kinesiska versioner, ingen panik finns fortfarande på engelska. Endast den internationella versionen är tillgänglig i Play Store och måste installeras manuellt från . Apk .

amazfit 2s
amazfit 2s

Jag köpte en klocka på Gearbest, På tisdag skickade de från Kina, och han var på min plats på fredagen.


uppdatering 28.10.2018

2S-versionen återvände till affären Gearbest.com! Fraktprioritetslinjen garanterar bristen på moms

Till toppen