Amazfit 2 Dynamic Core nytt chip i löparskor från Xiaomi

För ett år sedan presenterade Xiaomi sportskor med ett intelligent chip monterat under innersulan. Jag testade skor och de är perfekta för mig varje dag. För tre månader sedan presenterade Xiaomi en ny generation skor som heter Amazfit Antelope. Jag visste att skos insida också skulle vara ett chip, men jag visste inte om det kommer att vara detsamma som i föregående generation. Nu vet jag att elektroniken har förbättrats och det nya chipet heter Amazfit 2 Dynamic Core. Inget problem, du kan beställa det separat.

Amazfit 2 Dynamic Core

Amazfit 2 Dynamic Core

Den nya sexaxelsensorn ger större noggrannhet i spårningsövervakningen än den första generationen, det är mer exakt. Den samlade data skickas via Bluetooth i 4.0-versionen till Mi Fit-applikationen på din smartphone. Den nya modellen har också ett löstagbart batteri, men jag hoppas att Xiaomi lade till ett lågt batteri meddelande. I första generationen fick jag tyvärr inte ett sådant meddelande och några av mina resultat var förlorade.

Amazfit 2 Dynamic Core

Både den första och andra generationen av chipet från utsidan ser exakt ut på samma sätt. Amazfit 2 Dynamic Core passar båda modellerna av skor. Chippet är dedikerat till personer som väger mindre än 200 kg, det är för nästan alla. Den har IP67, du kan enkelt springa i regnet.

Amazfit antilop

Till salu på Aliexpress skor finns redan tillgängliga Xiaomi Amazfit Antelope, och själva chipet i den nya versionen, Amazfit 2 Dynamic Core.

Otroligt dämpning i nya skor

Xiaomi kan skryta med fantastisk stötdämpning i de nya Amazfit-antilopskorna tack vare det nya ERC-systemet. Enligt videon skapad av producenten kan han absorbera äggets fall från flera dussin meter.

Författare: Michał

Geek. Apple och Xiaomi fan. På min fritid kör jag en blogg PokolenieSmart.pl