Nu läser
Xiaomi WiFi Router 3C - Polsk version [packar upp]
Xiaomi WiFi Router 3C

Xiaomi WiFi Router 3C

Hemma har jag en Xiaomi HD-router med 1 TB, det fungerar perfekt. Förvaltning genom ansökan är mycket bekvämt. När du sitter på tåget kan du klistra in länken och routern kommer automatiskt ladda ner filer till din skiva (även torrents arbete). Efter att ha kommit hem, väntar filen på oss. Jag har en Linksys-router på jobbet WRT54G, åldrig klassiker. Det går väldigt långsamt, jag bestämde mig för att ersätta den med en ny. Naturligtvis var valet Mi, Xiaomi WiFi Router 3C.

Jag gjorde Xiaomi Mi Mix 2 speciellt för dagens tillträde, och under de närmaste dagarna har jag granskat "bezramkowca" från Xiaomi. Senaste inlägg har blivit immortalized med hjälp av iPhone X.

Xiaomi WiFi Router engelskaXiaomi WiFi Router

Xiaomi WiFi Router

Äntligen ett europeiskt andetag

Detta är en av de få Xiaomi-produkterna som jag har köpt och har en europeisk plug- och instruktionsmanual på engelska. Låt så många saker som möjligt.

Xiaomi WiFi RouterXiaomi WiFi Router 3C

Se även

Xiaomi budgetrouterhuset är helt tillverkat av plast.

Xiaomi WiFi RouterXiaomi WiFi Router 3CXiaomi WiFi Router 3CXiaomi WiFi Router

Routern har två LAN-portar 100Mbps. Tyvärr är endast 2.4GHz-frekvensen tillgänglig. Jag hade redan Xiaomi-router med samma utseende, men den kinesiska upplagan och stödde också 5GHz-frekvensen, jag kontrollerade inte ens hur jag beställde. Jag trodde att den här också har, ja, för framtiden måste du noggrant läsa produktbeskrivningen.

Alla lovar enkelheten att konfigurera Apple-routrar, imorgon kommer det att visa att Xiaomi också conifigans mycket enkelt genom applikationen.