Nu läser
Xiaomi Mi 8 packar upp
Xiaomi Mi 8 packar upp

Xiaomi Mi 8 har passerat nästan två månader sedan den officiella lanseringen. Jag visste inte vilken version jag vill ha, grundläggande? eller kanske vänta på Explorer Edition. Men under en lång tid var det inte känt när exakt det kommer att säljas, bara igår vet vi att detta kommer att hända under 5 dagar. Nästa dag gick och jag kunde fortfarande inte fatta ett beslut, Mi 8, Mi 8 SE eller vänta. Av en slump hittade jag främjandet av den vita versionen av 6GB RAM och 128 GB internminne, jag fann att jag väntade ganska lite och klickade på Köp nu.

Xiaomi Mi 8 packar upp

Xiaomi Mi 8 packar upp

Efter fjorton dagar efter beställning fick jag ett paket med ett nytt flaggskepp från Xiaomi. Smartphone är packad i en svart låda. Det är bra, men serien av ramlösa smartphones från Xiaomi, Mi Mix har en mer exklusiv låda. På framsidan kan vi se ett stort antal åtta som visar modellens nummer. För ett år sedan var Mi 6, i år Mi 8, och var Mi 7? Xiaomi avgick specifikt från 7, de bestämde sig för att "komma ikapp" med företagets ålder. I år firade Xiaomi sin åttonde födelsedag.

Xiaomi Mi 8 packar upp

Xiaomi Mi 8 packar upp

Jag är van vid att när jag öppnar en låda med en ny smartphone är det första som kommer att bli den nyinköpta produkten. Xiaomi har försvunnit från detta i Mi Mix och detsamma gäller för den nya Mi 8. Det första vi kommer att se är ett pappskort inuti vilket annat, inte viktigt tillbehör är dolda.

Xiaomi Mi 8 packar upp

Xiaomi Mi 8 packar upp

Inuti pappkartan finns en silikonväska, kinesiska broschyrer, en utdragbar nål och en adapter - smarttelefonen har ingen hörlursuttag.

Xiaomi Mi 8 packar upp

Det är dags att gå djupare inuti lådan. När vi drar telefonen finns det en laddare och en kabel under. Det är vad som kommer till oss tillsammans med Mi 8, jag undrar om Explorer Edition kommer att innehålla något mer.

Xiaomi Mi 8 packar upp

Tid för den viktigaste aspekten av dagens inträde, Xiaomi Mi 8 smartphone.

Xiaomi Mi 8 packar upp

Xiaomi Mi 8 packar upp

Xiaomi Mi 8 packar upp

Xiaomi Mi 8 packar upp

Xiaomi Mi 8 packar upp

Se även
VH-fläkt

Jag gillar inte att bära telefonen i ett fall, men vissa föreställer mig inte att telefonen inte har ett fodral och ett skyddsglas. Den som gillar, föredrar jag att känna vad jag betalar för.

Xiaomi Mi 8 packar upp

Xiaomi Mi 8 packar upp

Hårdvarubutiken ser väldigt bra ut, sämre på programvaran. För närvarande måste jag vänta 360 timmar för att ladda upp Xiaomi.eu programvara som är definitivt trevligare att använda. Vet någon ett sätt att påskynda denna aktivitet? Visningar av vänner på Mi 8? det ser ut som iPhone X, med skillnaden att den är över 2x billigare och min version har 2x mer internminne. Mi 8 är söt. Första intryck? Super prestanda, bra kamera.

Jag rekommenderar att du köper 8 Mi i Gearbest.com-butiken, min kom till lika två veckor och tack vare prioritetslinjens försändelse hade jag inga extra avgifter, som jag fick vid leverans.

För närvarande i GB butik finns det trevliga erbjudanden på Mi 8

Xiaomi Mi 8 6 / 64 GB gratis Mi Band 3 för 1850 PLN

Xiaomi Mi 8 6 / 128GB gratis Mi Band 3 för 2050 PLN

Jag rekommenderar att du köper 128GB-versionen, bara 200 PLN och dubbelt så mycket utrymme för data.